Yocoair spray gör livet enklare

Dålig lukt kan vara besvärande. Svett är en naturlig kroppslukt men den kan besvära om den uppstår i fel situationer. Om du köper Yocoair spray så är dina svettproblem ett minne blott. Det här är en luktborttagare som kan ta bort röklukt och mer på nolltid.

Luktborttagare

Den är dessutom helt naturlig. Ingredienserna är mineralsalt och vatten. Den är så enkel att även barn kan använda den. Då barn ofta enkelt smutsar ner sig kommer luktborttagaren väl till pass hos den genomsnittliga familjen. I skor, i kläder och kanske också med djur som släpas hem som nya familjemedlemmar.

Sprayen kan till och med användas som deo om du vill. Håller lukten borta i 10-12 timmar. Trots detta har den full styrka och effekt mot dålig lukt, mildheten kommer av att det är livsmedelsgodkända ingredienser.

Använda Yocoair spray rätt

Den pedagogiska utformningen gör att Yocoair spray kan användas av alla. Det är bara att plocka fram flaskan och köra. Luktborttagaren fungerar till och med i luften Inget badrum ska behöva vara utan en luktborttagare.

Fungerar även utmärkt att använda i skorna. Det kan fungera bra mot svettlukten. Vissa skor tål inte att tvättas och då kan detta vara den enda alternativet. Men sprayen får illaluktande skor att bli neutrala igen utan att förstöra material. Det gynnar alla.

Till svettstinkande hockeyutrustning, som rent praktiskt inte går att tvätta, finns den lite starkare Svettluktsdödaren Spray att få från allt-fraktfritt.och även i vissa sportbutiker.

Ta bort dålig lukt på en gång och andas ut

Det finns ingen anledning att ha lukten kvar när den går att bli av med, eller hur? få dän fotsvett från skor Men vissa verkar tro att det är svårt. Nu behöver du inte längre slänga dina kläder efter säsongen. Det är bara att spraya på med Yocoair spray, Luktstopparen eller Svettluktsdödaren och se fram emot neutral luft.

Kanske har du läst om andra sätt att få bort dålig lukt. Du lägger väl ändå inte en bit kol i skon? Det kan leda till missfärgningar av skon. Det gäller vid alla typ av kolanvändning.

Med en spray så kommer du inte att färga de material som du behandlar. Luktborttagaren kan även användas när du reser. Du kan inte alltid förutspå vad som kommer att hända. Med Yocoair spray är du förberedd oavsett årstid.

En luktborttagare är perfekt att ha med sig i bilen

Bilar är notoriskt kända för att dra till sig odörer, om du ska pendla långa avstånd kan det vara jobbigt att andas in. Det första steget är att ta för vana att plocka bort sådant som kan klassas som skräp. När det finns barn i baksätet så bör varje färd avslutas med en snabb städning.

Om det nu ändå luktar illa i bilen så kan du använda samma sko lukt spray med vatten och salt i luften och på säten. Det kommer att förbättra upplevelsen av bilen igen. Om du ska använda doftprodukter för bilen så är det smart att börja med att ta bort dålig lukt med Yocoair spray eller liknande produkt.