Vilka handdesinfektionsmedel fungerar mot coronavirus?

Det är inte konstigt att vi är rädda just nu. De flesta känner någon som tillhör en riskgrupp. Det är därför som många väljer att använda handdesinfektionsmedel.

Du måste skydda dig själv och andra runt om dig

Det är känt att handsprit inte hjälper så bra mot corona. Alla som blir smittade får inte symtom.

Du vet inte om du kan smitta andra. Då måste vi vara extra noggrann med handdesinfektion. HANDDESINFEKTIONSMEDEL kan användas på ett sådant sätt så att smittan begränsas.

Använder du rätt typ av handdesinfektionsmedel?

De flesta tror fortfarande att handsprit ger ett fullgott skydd. Många virussorter överlever en handspritning. Spriten tar inte många av våra vanligaste virus. Då kan det vara mycket bättre att använda en vattenbaserad handdesinfektion eller lära sig mer om hur handtvål ska användas vid handtvätt på rätt sätt.

Se efter om du har en antiseptisk tvål i köket. En bakteriedödande tvål är viktig. Den antibakteriella tvålen gör nytta överallt där du tvättar dina händer.

handsprit

Det är onödigt att köpa hem handsprit. handtvätt Att det inte finns mer handsprit på apoteket är inget problem. Vanlig tvål är ingen match mot virus.

Det finns vattenbaserad handdesinfektion, dessa är som regel milda mot händerna och dödliga för alla virus och smittämnen.

Ett starkt medel är inte nödvändigtvis bra mot coronavirus

Coronavirus kanske överlever ändå. Risken är stor att du får sprickor i händerna. Var särskilt uppmärksam på om du spritar ofta. Handskar kan erbjuda ett bättre virusskydd.

Bra ytdesinfektion är också viktigt

Glöm inte bort att använda dig av en bra antibakteriell spray för att få rena ytor. Dörrhandtag är en vanlig smittokälla. Öppna dörrar på andra sätt än med händerna. Prova att använda handskar.

Inomhus kan du använda sprayen som ett komplement. Så kan du öka ditt skydd. Fyll på ditt lager av antibakteriell spray så att det inte tar slut.

Du kan även använda sprayen som en bra ytdesinfektion. Använd sprayen på varor som du använder.