Vet du vad Bensalkonklorid är?

Du vet redan att mossan måste bort mene ska du välja Bensalkonklorid eller inte? Sortimentet är stort.

mikrobiell

För att välja om du ska jobba med Bensaltensid som är samma sak som Bensalkonklorid bör du tänka lite på vad det kommer att kosta. Du får välja medel efter budget och behov helt enkelt.

Grönskan har ingen chans mot Bensalkonklorid och Bensaltensid

Det är inga stora skillnader på Grönfri och Påväxtstopp. De har nämligen ingrediensen Bensalkonklorid som fungerar som aktiv ingrediens mot påväxt. Det är den verksamma ingrediensen.

Oavsett om du behöver takrengöring eller vill få dina trädgårdsplattor snygga är det väl värt att jobba med en produkt som innehåller Bensaltensid eller Bensalkonklorid eftersom du då vet att du får en effektiv behandling av påväxten.

Möglet har heller ingen chans

Grönfri Proffs får jobbet gjort. Du kommer åt mögel snabbt och enkelt. Din hälsa tjänar på det på lång sikt.

Dessa preparat ska användas ute för det mesta. Vanligen angriper mögel utomhusmöblerna så att de blir fula.

Det finns inte många drygare medel än BENSALTENSID

Ge dig i kasst med rengöringen själv, det enda du behöver är Bensalkonklorid. algmedel Blanda ut det 32 gånger innan du använder det. Möglet har ingen chans. Du behöver inte skölja av det, det gör regnet.

Så enkelt kan det vara. Takplattorna blir som nya.

Koncentratet räcker länge. Koncentrat är mycket starkare än vad du får när du köper produkter som har detta ämne utspätt med vatten.

Utrustningen är minst lika viktig. En högtrycksspruta med påläggsfunktion och förlängningslans är verkligen att rekommendera och så ska du se till att tar dig upp på taket och gör rent där på ett säkert sätt med stadig stege och bra skor.