Starta eget och lyckas på kort tid med en verksamhet som många behöver

Om du funderar på hur du kan starta eget och erbjuda något som många är intresserade av ska du tänka Grönfri, Påväxt-Stopp, Fulstopp och Bensaltensid.

Ger du dig in i tjänstesektorn går du nästan omedelbart med vinst eftersom du säljer din egen tid. Detta har upptäckts av många men det finns utrymme för 10 ggr så många som idag.

Det är egentligen för bra för att vara sant, allt du behöver göra är att spruta taket. Sedan regnar påväxten bort. Ca 4 år senare ringer kunden igen och så fortsätter det. Surfa runt lite och bli förvånad.

Många klarar av att arbeta som egenföretagare. Mossa är någonting som de flesta behöver hjälp med. Kan du få in en fot i branschen så är mycket vunnet.

ta

Det har aldrig varit enklare att starta eget

Mossan kräver inte mycket utrustning. Du behöver oftast inte lägga ut mer än några hundra kronor. Skydda omkringliggande växtlighet.

Det verksamma ämnet dödar mossan direkt.

Du kan expandera utanför takmarknaden också. Expandera till att ta hand om trädgårdsmöbler också.

Om du ser att det behöver åtgärdas fler saker så kan du erbjuda dig att göra det också. Fundera också på om du inte skulle kunna erbjuda fasadrengöring som en tjänst till dina kunder. Snabbare jobb finns inte.

Då har du breddat din inkomstbas direkt. Grönfri är ett populärt val för att ta bort mossa.

Pengarna rullar in direkt. Blandningen består oftast av Bensalkonklorid. Det finns många andra liknande medel att använda.

Vissa preparat är upp till 50 %. Ju mer du blandar ut det ju drygare blir det.

Det är inte billigt att takbehandla direkt. Leta själv så får du se. Att det kostar 10 000 kronor är inte ovanligt. Ännu dyrare är det innan avdrag för ROT.

Dra nytta av det. Så enkelt är det.

Det är inte allt. Knyt kontakter direkt. Om du är ny i gemet så kan du få rabatt.

Oftast krävs det ingen registrering eller intyg. Det mesta är redan förtryckt och klart. Prova företag som Frilans Finans.

Var noga i förarbetet.Tjänster som syna.se kan vara bra att använda till detta. Välj hur du vill ta betalt.

När det rullar på kan du ta nästa steg. Då är bolaget juridiskt ansvarigt och inte du. Var inte utan en bra företagsförsäkring om olyckan skulle vara framme. Registrera sådant som företagsskatt och moms på verksamt.se via exempelvis e-tjänster.

Driv företaget på fritiden först. Helgdagar är ofta bra dagar. Ett bra sätt att dryga ut lönen på.

Hur kan du hitta kunderna till din nya verksamhet?

Sätten är oändliga. Många gör misstaget att starta eget utan att veta hur de ska göra.

Du kan till exempel få hjälp med att bygga en enkel hemsida som fungerar som visitkort och som gör det lättare för folk att komma i kontakt med dig. Glöm inte sociala medier. Använd din fantasi helt enkelt.

Hör med andra hur de gjorde. Google alerts är en bra funktion som många använder.

Sätt upp lappar. Annonsera i lokaltidningarna. Skriv ut dem snabbt och smidigt via datorn. Häng upp lapparna på tavlor. Butikerna har dem.

Så genererar du kunder.
tak tvätt
Hör dig för hos villaföreningar. Se över dina möjligheter.

Medlet är inte särskilt dyrt.

Kontrollera dina kostnader

Många gör misstaget att starta eget utan att vara beredda. Hyr utrustningen istället för att köpa den. Staten delar ut en del bidrag till företagare.

Kostnaderna kan hållas låga.