Så tar du bort lukt från skor och kläder

Det finns nog inte någon som inte klagat på att medarbetare luktar på jobbet ibland. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Men det kan ju även vara så att kläderna luktar. Skulle du verkligen klara av att be någon om att ta bort lukt?

yocoairs

Om ni har en öppen dialog så brukar det gå bra

Bara du säger det på rätt sätt. Men var smart, du kan inte bara flyga på dem och säga ta bort lukt. Personen i fråga kan ta illa vid sig. Om det vill sig illa kan du få hela avdelningen mot dig.

Om personen i fråga är medveten om problemet är det ganska enkelt att få bort dålig lukt i skor. Du kan exempelvis styra samtalet i en viss riktning om skor. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När du fått personens uppmärksamhet kan du föra in samtalet på luktborttagare. Du kan ju alltid rekommendera någon att faktiskt köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Den som vill ta bort lukt vill säkert veta mer om sprayen. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. Om du är klar med din egen flaska kan du ju ge bort den som ett produkttest.

Det är vanligt att vissa sjukdomar gör att du luktar. Luktstopparen kan råda bot på det hela. För den kan sprayas på kläder och kroppen och ta bort lukten och skammen att lukta illa.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Tänk på hur du beter dig

Tänk på hur ditt beteende uppfattas av andra. Även personer som du känner kan bli sårad av att du ber dem att ta bort lukt. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Tänk på vad du säger. Det finns förstås tillfällen då du måste agera. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Det finns dem som har nedsatt luktsinne. Då kan ett påpekande vara välkommet.

Ta upp det i enskildhet. doftborttagare
Inte ens föräldrar då det rör syskon. Då kan man hålla alla glada. Utgå alltid från dig själv som ett exempel.

Den är helt säker.

Tänk på miljön när du städar. Det har stora fördelar.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Den är helt smärtfri att använda. Ingredienser som mineralsalt och vatten gör att sprayen även lämpar sig som deodorant. Den kan användas överallt.