Så skyddar du dig mot cononavirus och bakterier och virus

Tänk att ett namn som tidigare fick dig att tänka på en trevlig grillkväll med mexikansk öl nu får dig att darra av skräck. Det nya viruset orsakar rädsla.

Det handlar ju inte bara om att du kan bli sjuk av cononavirus. Coronaviruset kan smitta längre än en vanlig influensa. Kanske har du viruset utan att du vet om det.

Cononavirus har följande symtom

Alla uppvisar inte samma symtombild. Värk och feber är bara en del av symtomen. Många som har cononavirus upplever hosta och andningsbesvär.

Var uppmärksam på symtomen. Corona smittar även utan symtom och det gör det i stort sett omöjligt att skydda sig enbart genom att hålla avstånd från andra som är sjuka.

Om vi gör vår del så kan vi besegra smittan

Många har börjat att äta C-vitamin för immunförsvarets skull. Den dagliga dosen är mellan 1 – 2 gram. Det går att kuren till 4 – 5 gram per dag om man blir smittad.

Många som bor i USA äter kolloidalt silver två gånger om dagen. De ökar till 15 ml per timme om de smittas. Du vet väl att du fortfarande kan köpa Kolloidalt Silver i Sverige? Låt sprayen lufttorka sedan är den ofarlig att äta. Inget coronaviruset kan överleva det.

Det är känt att coronavirus kan överleva i upp till 72 timmar på vissa ytor. Det är svårt att veta var smittan hamnar då.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/

Det är bara vårdpersonal som ska använda ansiktsmask. Vissa masker silar mygg men sväljer elefanter. Det kan vara så att ansiktsmaskerna sprider viruset.

Folk började att bunkra handsprit när cononavirus kom till Sverige. Så pass många att det blev slut på handsprit på apoteket! Vissa bakterier överlever handspriten. Spriten hjälper inte mot det nya viruset.

Då är det bättre att välja andra metoder. Din hur får inte torka ut. Handsprit kan göra din hud torr. Alkohol torkar ut huden och löser upp allt hudfett och långvarig användning kan ge stora problem.
Smittstopp är mild mot huden samtidigt som den dödar bakterier.

En handtvätt räcker oftast långt. allt-fraktfritt.se/halsa-och-kost/smittstopp/smittstopp-katjonisk-handtval-500-ml.Om du vill läsa mer om produkten och hur den fungerar kan du göra det via Antibakteriell Handtvål. Händer måste tvättas enligt vissa rutiner. Lär också barnen att desinficera sina händer med antibakteriell tvål på detta vis.

Ytdesinfektion är också något du måste tänka på

För att skydda dig mot bakterier och virus måste du även vara noga med ytor som du tar i dagligen. Många vet säkert att handtag är fulla av bakterier.

Prova en antibakteriell spray mot bakterier och virus. Det är lika viktigt som tvål. Tänk på att smittan ofta finns i butikerna.

Gör ditt bästa och försök hålla dig lugn

Ditt immunförsvar kan försvagas av stress. Den som vill ha ett bra skydd mot cononavirus och bakterier och virus måste ha ett starkt immunförsvar. Om du följer de stegen så har du ett bra grundskydd.