Så löser du problemet med illaluktande svett

Att sportutrustning med tiden kan lukta mindre attraktivt är inte så konstigt. Om du förvarar och använder kläderna på ett korrekt sätt minskar du lukten. Så enkelt löser du problemet med illaluktande svett

äcklig

När du använder en luktborttagare måste den ju vara enkel att använda. Dessutom så vill du absolut inte börja använda något som kan förstöra utrustningen. Det finns ju produkter som är rätt så skarpa och som kan ta bort svettlukt men också förstöra material.

Illaluktande svett är ett minne blott

Det behöver inte vara svårt att ta bort illaluktande svett. få bort fotsvett
Man kan ju tvätta i maskinen förstås. Tvättar du rätt? Om du inte gör på rätt sätt direkt kan du få göra dubbelarbete senare.

Med luktborttagare textil rengör du material som inte kan tvättas. Svettluktsdödaren och Yocoair är några av de sprayer som säljer bäst.

Luktborttagare för textil måste vara skonsamma. Den ska också gå att använda för att ta bort röklukt och dålig lukt i skor. Sprayen är liten och lätt att ta med.

Hur ofta behandla?

Det beror på hur högt slitaget är. Illaluktande svett kan våra svårbehandlat om det får gro in länge. Med luktborttagare textil är det inga problem.

Den går utmärkt att punktbehandla med. Ibland kan en spray per vecka behövas. Om du behandlar efter varje användning så blir det till en vana.

Respektera din omgivning

Du skulle inte gå till jobbet om du inte var i luktfri form. Men på gymmet så tycker du att det är helt okej att lukta mindre fräscht. Det är inte trevligt för någon.

Även om det är normalt att det luktar lite svett från folk på gymmet så behöver det inte bli så skarpt att det blir pinsamt. Illaluktande svett kan upplevas som oattraktivt. Det gäller oberoende av redskap.

Ta för vana att ta bort dålig lukt i kläder med jämna mellanrum. Du kommer att märka skillnad. Det är mycket bättre med stinkfria kläder.

Var köper man produkten?

Du kan köpa den på allt-fraktfritt.se. Produkten finns även för avloppsbrunnar.