Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

JulmustEN hör julen till. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

hemläskmaskin

Koncentrat passar bäst till hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar som den ska

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Köp rätt flaska och du är igång. 5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak ger ännu fler liter.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. De innehåller 80 % mindre socker. smaker för sodastreamer Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt smak

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Variera lite. Prova olika smaker beroende på event.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.