Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

I jul vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

aqvia

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Köp rätt flaska och du är igång. 5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak ger ännu fler liter.

Så använder du smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. sodastream läskkoncentrat Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj de smaker du tycker om

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Prova olika smaker. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Mixa som du vill.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.