Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Under vintertid är det många som får fotsvett. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Ingen mer dålig lukt alltså.

luktborttagare

allt-fraktfritt.säljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Den tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Det finns ett bäst före datum för allt. Skor har också en bortre gräns. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla är inte hälsosamma. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Spray ett lager. Det är det enda som behövs. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten borta.

Därför stannar lukten kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Ett byte om dagen är bra nog. få bort äcklig lukt i lägenhet Andra kan byta flera gånger om dagen. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Du måste ta hand om fötterna också. Glöm inte att tvätta fötterna. Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Om du behandlar skorna men inte fötterna spelar det ingen roll.