Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Många svenskar lider idag av fotsvett. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

illaluktande

Hos allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Men oftast är det nog ingen större ide.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Det gäller även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så kan du ta bort dålig lukt med spray mot svettlukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Spray ett lager. Mer behövs inte. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Om lukten fortfarande är kvar

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Använd nya strumpor varje dag. doft dän kattkiss doft Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.