Så enkelt är det att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder kan ju inte tvättas i tvättmaskin. Men ibland hjälper inte ens en omgång genom tvättmaskinen för att få kläderna att sluta lukta svett. Ibland måste du prova andra lösningar för att få bort svettlukt från kläder.

Om du köper en luktborttagare så är problemet med dålig lukt löst inom några sekunder. Då kan du rädda dina ömtåliga kläder. Skor tål oftast samma behandling därför kan metoden användas även till detta.

Svettluktsdödaren är främst avsedd för sportkläder. Även en Luktstopparen kan fungera. Båda finns on-line på allt-fraktfritt.

svettluktsborttagare

Få bort svettlukt från kläder med en smidig spray

Svettlukt kan tas bort på flera sätt. Sprayen Yocoair är ett populärt exempel. Sprayen kommer åt på många av de mest svåråtkomliga platserna.

En spray kan du ta med dig när du reser och det är verkligen smart. Sprayen kan även tas med på resan och agera som räddaren i nöden.

Hur vet du om det luktar svett om dina kläder?

Frågan kanske verkar löjlig, fotsvett och annan svett känner man ju igen. Men det finns faktiskt lukt som kan vara annat. Om du har glömt utrustning i din gymbag kan de börja lukt.

Alla sprayer är inte bra. Tänk på det. Du vill inte förstöra kläderna bara för att de luktar svett. Rätt lukt kräver rätt metod, undersök därför dofterna innan du börja behandla.

Att tvätta fel är inte bra

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Det rör sig till exempel om vissa syntetiska sportkläder. De luktar direkt. Kanske tvättar du fel.

Sköljmedel behövs till vissa plagg. äcklig lukt dödare
Ju bättre du blir på klädvård desto bättre luktar dina kläder. Så få bort svettlukt från kläder.

Ibland kan det faktiskt vara så att en spray fungerar bättre. Du kan använda den direkt. Det kan vara klokt att ha en spray med i bilen för säkerhets skull.