Rekvirera mycket bra glukosamintabletter på nätet för att kunna hantera artros

Vi måste inte längre ge upp samt tro att artros är något növändigt ont med ökad ålder. Ett sätt som är känt idag att lindra symptomen av artros är med hjälp av glukosamin. Tidigare var apoteket det enda ställe man kunde hitta bra glukosamintabletter på.

Av vilken anledning funkar inte glukosamintabletter som vi köper på apoteket?

Det är många som tyvärr upptäckt att apotekens glukosamintabletter inte fungerar och ger den effekt man önskat sig. Apoteken har alldeles gratis fått ett monopol på denna produkt eftersom läkemedelsindustrin har valt att klassa detta kosttillskott som läkemedel.

Det är monopolet som gör att apotekens priser är skyhöga och kraftigt överstiger normala marknadspriser.

glukosamin

Det finns många underlag från studier som visar att bästa effekten uppnås vid 1500 mg (1,5 gram) per dag. Det är denna mängd som rekommenderas för artros generellt, knän, fingrar eller andra kroppsdelar. Handlar man Artrox glukosamin på apoteket får man trots vad dessa studier visar bara 625 mg per tablett.

Vad värre är att apoteken rekommenderar max 2 tabletter per dag vilket ger för lite och tre tabletter är för mycket. Hur löser man detta? Gå till veterinären och köpa glukosaminpiller för djur? Det finns ju både pulver och tabletter i hälsokosthandeln men här rör det sig om produkter med lägre kvalitet som är tänkta för djur. Då finns det en klart bättre lösning online.

Du kan inhandla riktigt bra glukosamin i tablettform online

GlukoPlus är ett välrenommerat fabrikat från Gelest AB. GlukoPlus är glukosamin av hög kvalitet som är avsett för människor. Det är precis samma produkt som av företaget säljs i Storbritannien som kosttillskott till människor.

Fast numera finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla här i Sverige från allt-fraktfritt och prisad. Fast det måste stå att innehållet är för häst eller hund är det samma glukosamin som vi människor har glädje av.

Så om du söker glukosamin till rätt pris med bäst kvalitet är detta det bästa sätttet. Att det ovanpå allt detta är svenska butiker vi rekommenderar kan vara skönt att veta då de alltid följer svenska regler om e-handel.

Det är viktigt att man behandlar artros på korrekt vis

Cirka tre veckor är den tid det tar förglukosaminet att börja verka. glukosaminpiller Det är den tid det tar innan kroppen börjar producera smörjmedel ute i lederna. Efter den tiden försvinner eller minskar smärtorna. GlukoPlus reklam säger: Hjälper inom tre veckor.

Det kan tyvärr visa sig att man trots glukosaminkuren inte blir helt av med sin värk. Det måsta vara en heltäckande behandling med rätt gymnastik för att få maximal effekt.

Sjukgymnaster har den kunskap som krävs för att visa lämpliga övningar att utföra I hemmet. Det finns många som blivit hjälpta av Yoga. Om man klarar det så kan en kortare promenad minska värken.

Dessutom så kan man behöva ändra livsstil för att komma åt värken och bli helt fri från smärtstillande medel. Redan I 40-årsåldern börjar kroppens produktion av smörjmedel att minska och man behöver komplettera med glukosamin.