Prova sko lukt spray

Du kanske har fina skor som inte luktar så gott? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Dålig lukt i skor är ett vanligt problem. Du känner säkert någon som drabbats.

Få bort lukten utan att tvätta

ta

Det går att få bort svettlukt från kläder utan att tvätta och det får stor betydelse när det handlar om illaluktande skor. Fotsvett kan man mildra men det går inte att ta bort den helt. Med sko lukt spray så behövs det ingen tvättmaskin.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. Dessa tar bort all lukt. Om dina strumpor luktar så kan inte sprayen hjälpa dig med det, tyvärr.

Köp Luktstopparen hos allt-fraktfritt.se. en produkt som stoppar dålig lukt från golvbrunnar.

Bättre hygien är också viktigt för god lukt

Skor kan lukta av dålig hygien. Du bör byta strumpor varje dag. Sko lukt sprayEN kan tyvärr inte ta bort den dåliga lukten från dina strumpor, se därför till att använda rena strumpor.

Då blir luktborttagning som mest effektivt. Välj strumpor av material som kan suga upp svett. Bomullsstrumpor är bra att ha. Bomullen suger upp svetten.

Använder du tygskor – så får du bort svett

Tygskor kan tvättas i maskin. Testa det nästa gång som du ska tvätta. Men det är klart att färgen på skon kan blekna av tvätten.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Den typen av luktborttagning fungerar bäst.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen innehåller mineralsalt och vatten. Den passar utmärkt som deodorant. Den tar bort svettlukt i upp till 12 timmar.

Tvätta skorna ofta

För att du ska slippa svettlukt i dina skor så ska du behandla med jämna mellanrum. Hur ofta du ska behandla beror på hur mycket det luktar. Håll koll på läget. Behandla när det luktar.

Det är bra att ligga steget före i behandlingsfasen. deo mot kraftiga svettningar Om det blir för starkt kan det störa andra. Det gäller särskilt för sportskor. Du kan ju lukta gott på gymmet också.