Om du har en läskmaskin kan du göra fruktsoda med kolsyra

En varm sommardag, eller en långtråkig vinterdag, så kan det sitta riktigt fint med läsk. Fruktsoda är mycket populärt i Sverige. Andra märken har ingen chans.

Om du har en läskmaskin kan du göra egen läsk. Överlägset godaste fabrikat är Aromhuset, som finns på allt-fraktfritt.se.

Det bubblar av kolsyra

sonjo

Har du funderat över betydelsen av kolsyra? Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Inom reklambranschen förstärker man oftast ljudet så att det ska låta mer.

Det är samma ljud som du får när du gör läsk hemma. Du kan dricka läsk varje dag om du vill. Du får billiga läskkostnader. Gillar du fruktsoda då ska du köpa det här.

Välj bland fler olika smaker

Du kan prova alla essenser. Just nu är julmustsmaken populär. Du behöver inte acceptera om-buteljerad Julmust som påskmust. Din must är alltid fräsch då den kommer direkt från maskinen.

Är det inte dags för lite fruktsoda nu? Koncentratet passar din Sodastream. Testa och se vad som fungerar.

Liva upp ditt mineralvatten med Aromhuset essenser. Så mycket mer än bara läsk. En svagare smak ger mindre socker.

Sött som läsk

Därmed inte sagt att hemma läsk inte kan smaka precis som butiksläsk. Den kan faktiskt smaka mycket bättre. Du får fruktsoda från Aromhuset som är söt och god trots att det är 80% mindre socker. Det är kanon!

Du kan skapa ordentliga smakkombinationer om du vet vad du gör. Använd bara koncentrat av hög kvalitet.

Företag som AGA och SodaStream fuskar lite med sina produkter gällande essenser. Man köper en gång sedan aldrig mer. Aromhuset har koncentrat som håller vad det lovar. Du hittar produkterna hos allt-fraktfritt.se.

Du ska också välja en smak som matchar det som du är ute efter. Tänk på att fruktsoda och Champis eller Pommac är tre olika varumärken och läskedrycker.

Vill du bjuda andra på hemmagjord dricka?

Kolsyra enkelt hemma med en egen läskmaskin. Du behöver inte skämmas för utseendet på flaskan. Många gillar idén med egen läsk. Du hjälper miljön också.

Du kan ju fråga vad andra gillar. Det är möjligt att det är så. Att du då kan ta fram den ur skåpet är ju kanon. Ingen värd kan slå dig på fingrarna.

Ha alltid flera sorters essenser hemma. citron-lime läsk Det blir helfestligt. Det finns det ingen risk för.