Nyligen öppnade ett specialföretag som specialiserar sig på att sälja desinfektionsmedel till sjukhus och vårdföretag

Företaget i fråga heter desinfektionsfabriken.com.

Alla företag som behöver desinfektionsmedel kan beställa.

Du kan inte få tag i tomflaskor någonstans. Likaså biocider och glycerin och till stor del alkohol. Priset skjuter i höjden.

desinfektionsfabriken.com kan trots detta leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål. Bolaget saluför också C-vitamin som pulver som är billigare än tabletterna.

Gert Strand AB har lång erfarenhet av desinfektionsmedel.

Varorna håller den högsta kvalitet som du kan tänka dig. Vanligvis är desinfektionsmedel en eller ett par biocider som är utspädda med vatten.

bakterier

Men inte dessa produkter. Vid desinfektion går en del av biociden förlorad.

Med Desinfektionsfabriken Smutsknäckare ligger du alltid steget före.
Produkterna innehåller även extra mycket tensid. Det lyfter produkten till nya höjder.

Då kan biociden angripa bakterier istället.

De är katjoniska, det betyder att de är positivt laddade. positivt laddade. Några av våra vanligaste bakterier har en negativ laddning.

Medlet är snällt mot huden samtidigt som det dödar bakterier.

Den återfuktar händerna även vid långvarig användning. Handsprit tvättar bara bort det naturliga fettet. Ditt skydd går ner och du kan smittas lätt.

https://desinfektionsfabriken.com har handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion är en populär produkt. Smittstopp säljer en bakteriedödande tvål.

Vårdföretag kan köpa utspädda produkter till lägre pris. Då kan priset sjunka rejält.

Ett 5 literskoncentrat räcker mycket länge. Många flaskor blir det. Miljövinsten är enorm, man slipper kasta 500 tomma plastflaskor med sprayer eller tvålpump. Du sparar även in på produktionen.

Nu är det nya tider. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 1-liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Nu känner du till hemligheten bakom desinfektionsfabrikens leveranser.

Om du vill rengöra visir så måste du använda ett triple action desinfektionsmedel. 20 sekunder brukar vara tillräckligt för att få en gynnsam effekt. För mindre volymer har vi tagit fram ett 1-liters koncentrat.

Medlet kan med fördel användas på tvättbara munskydd när det har spätts ut. Men det kan vara så att vårt visirbad på 32 liter är lättare att använda.

Butiken desinfektionsfabriken.com finns för att underlätta för hemtjänstföretag i deras lagerhållning av desinfektionsmedel.
Köp koncentrat, inte flaskor.

Produkterna rekommenderas av coronaviruset.info.info.