Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Du kan få till bubblorna snabbt och lätt. För att göra stora bubblor krävs glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Det är det som krävs.

Såpbubblor är en riktigt rolig aktivitet för dagar då man kan vara utomhus

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Det enda du behöver är glycerin, vatten och diskmedel.

Om man vill ha rätt konsistens så kan man ha i lite socker. Såpbubblor är billiga i drift.

Ska man köpa glycerin online?

Om man har bråttom så kan man ju köpa direkt i handeln. I vanlig flytande tvål så finns det för det mesta glycerol men då får man inte lika fina bubblor som då man kör på den rena varan.

Bäst är att handla online på tex. allt-fraktfritt.Hos allt-frakfritt.se kan du köpa din glycerol. köpa glycerin Köp hem alla tillbehör i god tid.

Är glycerin farligt att använda sig av för lekar?

var

Är det farligt med flytande tvål? Ja, om man sväljer tvålen, men vem gör det? Med glycerin är det samma. Det här är inget som man ska äta men det är det heller ingen som vill göra. Glycerin används ju som tillsatser överallt.

Det är inte farligt att använda sig av glycerinet för att göra såpbubblorna eftersom det inte är troligt att någon kommer att försöka äta bubblorna. De hemmagjorda bubblorna är helt säkra.

Hur får man riktigt stora såpbubblor med glycerinlösningen?

Man måste ju ha rätt redskap, såklart. Man kan använda sig av en rektangulär ram. På nätet kan du alltid låta dig inspireras.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Man kan prova både ute och inne så länge man är försiktig och inte halkar.