Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. En bra handtvål är allt du behöver. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Med en mångsidig bakteriedödande spray är du säker. Dock måste du fortfarande tvätta händerna. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Plast och corona är ingen bra kombination. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Då dör alla virus. Just handtagen är det många som glömmer bort.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Dina händer är smittbärare igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Risken minskar med ytdesinfektion. I offentliga miljöer är det förstås handskar som gäller. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Handsprit mot virus eller en bra bakteriedödande spray på handtagen

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Gnid inte in sprayen på händerna. Sprayen fungerar överallt.

virusskydd

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Överdriv inte

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Det finns på nätet.