Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Den nya smittan nådde snabbt Europa och då fick alla panik. Handsprit på apoteket ska inte vara ditt förstahandsval. Oftast är inte desinfektionssprit det bästa. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Du känner väl till att du kan välja andra varor än handsprit på apoteket?

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

desinficera

De som ofta använder handsprit får problem med huden. De personer som ofta använder alkohol som rengöringsmedel vittnar om att de får torra händer efter en tid.

Helt enkelt är det så att man köper ett skydd som man vet inte fungerar. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Kom ihåg att alla i ditt hushåll måste hålla händerna rena

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Det är inte samma sak om du har barn. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Ta det lugnt. Upparbeta bra rutiner för handtvätt och lär dina barn.

Det är också smart att både vuxna och barn byter kläder. Det är en god vana att ha inomhuskläder. Dessa är utan smitta som kommer utifrån. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Sprayen övervinner alla virus. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Glöm inte bort att hålla en god ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Tänk på att viruset kan följa med hem från butiken. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Lär alla som finns i ditt hushåll hur man ska använda en antibakteriell spray. Se till att du inte får slut på handtvål. Ha tvål på andra ställen också. Glöm inte bort att köpa till köket. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.