Luktborttagaren förvandlar dina skor

Sverige är ett av de länder i väst där det är vanligt att ta av skorna när man är inomhus. Många kan dock dra sig för att ta av sig skorna på grund av fotsvett. Om du vill slippa den obehagliga lukten då kan du använda dig av en luktborttagare.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så lätt att göra. Vissa lukter går inte att upptäcka direkt. Du kan fråga personer runt dig.

Om du får veta att du faktiskt sprider svettlukt med dina skor så är det dags att använda en luktborttagare som Svettluktsdödaren. Sprayen är säker att använda och löser snabbt ditt svettluktsproblem.

Allt-frakfritt.seHar både luktstoppare och Svettluktsdödare att köpa som spray. Vissa sprayer fungerar bäst under vissa situationer, vissa är bäst att använda exempelvis vid sport. Luktstopparen är så hudvänlig att den kan användas som deodorant under armarna och håller svettlukten helt borta i 10-12 timmar.

Det räcker inte att bara behandla fötterna

sko

Lägg ned energi på att försöka att ta reda på varför du har illaluktande skor. Svettlukt kan bero på många olika saker, inte bara på dina fötter. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Du kan givetvis lösa dina svettproblem på andra sätt. Men så snart som du sticker fötterna i skorna igen så dröjer det inte länge innan svettlukten från tidigare tillfällen gör sig påmind. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. få dän dålig lukt i skor Då behöver du inte längre uppleva att det är pinsamt att ta av sig skorna på kalas. Du kan vara säker på att lukten inte är skarp och att folk inte kommer att styra iväg ifrån dig då du är i strumplästen.

Samma spray har flera användningsområden

Om du använder en luktborttagare till dina kläder också, så har du garderat dig. När du är klar med att behandla skorna så kan du ju även dra en vända i källaren. Var skoningslös i din jakt på dålig lukt, börja direkt.

Med den universella luktborttagaren kan du vara säker på att den går att den går att använda i alla rum. Spraya direkt i luften.

Trampa ingen på tårna

Använd luktborttagareN primärt på dina egna kläder. Det är inte självklart att alla uppfattar lukten som problematisk. Därför ska du endast behandla med sprayen på dina egna tillhörigheter. Det vill du inte göra!