Grape tonic används med fördel till festen

Du glömde att införskaffa alla ingredienserna till festen och gästerna är allaredan här. Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Ju förr du löser det desto bättre. Vänta inte på bokningar.

grape

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Det är säkert någon som vill ha grape tonic. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även mixa cola och julmust. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset har varit med i branschen sedan 80-talet.

Du bör ha extra kolsyra hemma. Så fort man behöver kolsyran är den slut. AGA kan inte riktigt konkurrera med de etablerade märkena på läskmarknaden. Ofta på Rusta och ÖB.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då behöver man inte byta kolsyra så ofta.

Tänk nytt

Genom att experimentera och prova nya smaker blir du mer smaksäker och känner vad som fungerar. Du kan kombinera hejvilt. Efter ett tag vet du vad som går ihop och inte. Du kan även leta efter tips online.

Viss sprit passar bättre med vissa smaker. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Var kreativ i utforskningen av nya smaker. Smaken blir perfekt och färgen vacker. gin o tonic grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Du laddar med essenser och när det sedan blir fest så är du redo. Det kan bli en spontan groggfest. Det kommer att bli en dundersuccé.