Går det att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

Behovet att lösa på om virusskydd ökar när nya pandemier dyker upp runt om i världen. I Sverige har man tagit beslutet att inte tvinga på folk en tillvaro i karantän. Svenskarna kan därför behöva desinfektion och ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus.

Det finns steg du kan ta för att döda coronavirus

Många läkare tror att alla i samhället kommer att få corona i olika utsträckning. Alla kan vara sjuka, det kan till och med vara så att du har coronavirus utan att veta om det. Skolbarn kan verka friska men de kan vara smittade ändå.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Torka av ytor, så kallad ytdesinfektion. Handdesinfektion får du med en bra handtvål som är antibakteriell.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Handsprit hjälper inte mot influensavirus och förkylningsvirus. Om du spritar händer ofta så förlorar händerna sitt skydd mot virus.

Då kan man enklare bli smittad och man kan drabbas av flera virussjukdomar. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Visa dina barn hur man tvättar händerna på ett effektivt sätt för att döda virus. Se också till att ha rätt typ av antiseptisk tvål. Det finns andra alternativ om du vill döda coronavirus!

Det finns steg du kan vidta för att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Det finns ingen anledning att drabbas av panik. Försök att undvika stress, det kan ha dåliga effekter på immunförsvaret.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Tänk också på vad du äter. Följer du dessa steg ökar du dina chanser att vara frisk.

Vitamin C är viktigt. Det är lätt hänt att man glömmer det. Ester-C tabletter är ett bra alternativ. Många glömmer att ett bättre immunförsvar även hjälper mot andra virussjukdomar utöver coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver 15 ml finns även som självtorkande spray. IONplus har ett gott rykte.

Du kan göra rent med ytdesinfektion

Det är även ett bra medel mot bakterier. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Sprayen är väldigt mångsidig, det gör att den kan användas överallt.

Nu börjar man se att coronavirus kan leva under lång tid på plastytor. Vissa väljer att ställa ut sina plastföremål på balkongen under tre dagar för att vara på den säkra sidan. Om du har tillgång till en bakteriedödande spray så kan du börja behandla direkt.

Mycket är vunnit om du använder desinfektion och den antibakteriella sprayen på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Smittstopp Information Ett bättre immunförsvar håller dig frisk i situationer där andra kanske blir sjuka. Boka inte biljetten till månen än!

Den nya pandemin har gjort att det är brist på läkemedel över hela kontinenten. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Nätbutikerna kan fortfarande ha ett lager.Du kan handla mycket av dina förnödenheter hos prisad.se och köpapris.se.se.