Finns det preparat som fungerar mot coronavirus?

Än finns inget vaccin mot corona men det kan finnas andra produkter mot coronavirus. Du kan ta till några enkla lösningar. Börja med att tvätta händerna.

Gör det till en vana att tvätta händerna!

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Lär dig gärna att använda antibakteriell tvål. Du måste låta tvålen verka.

För bäst resultat kan man kombinera antibakteriell tvål med en liknande spray. Du bör gnida in tvålen under minst 20 sekunders tid. Därefter är det bara att spola av händerna. Den bakteriedödande tvålen ersätter handspriten.

Plocka fram rena handdukar och använd dem. Engångsservetter kan vara ett bra tips. Om inte kan du använda en vanlig handduk enbart en gång innan den slängs till tvätten igen.

Nu vet man att coronavirus även kan finnas på jobbet

Allt måste desinficeras. Virus sprids lätt till våra dörrhandtag. Man måste även vara noga med hygienen på jobbet.

Coronavirus överlever i tre dagar på plastade ytor. Man måste hålla smittan borta längre. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Smidigare blir det inte.

desinfektionssprit

På så sätt håller du ytorna rena. Det går bra att använda en säker spray som är bakteriedödande på allt från frukt till mjölkpaket. Dessa är bättre produkter mot coronavirus.

Tänk på immunförsvaret

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. Preparatet finns även som pulver.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Den gynnsamma effekt nås redan vid 0,2 gram. Vissa säger helt andra mått.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. aseptik Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
Här är tipset att spraya kolloidalt silver på alla grönsaker och all frukt man köper, och låta självtorka. Då dör virusen. De som köper IONplus tycker att det fungerar.

Anders Tegnell uppträder i TV och berättar ständigt hur bra allting är och ger goda råd och framstår som en superexpert. Det är omöjligt för våra skolor att hålla sig till alla rekommendationer. Hosta skall man göra i armhålan.
Om förhållandena är de rätta kan coronaviruset leva i upp till tre dagar. Det så Anders Tegnell för 10 år sedan. Använd sunt förnuft och ta med lite näsdukar eller servetter. Gör det som fungerar för dig. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hjälper handskar mot viruset?

Bland produkter mot coronavirus finner vi förstås handskar och ansiktsmasker. Använd gärna handskar när du är ute. Det är viktigt att de är täta mot virus. Men kom ihåg att du inte ska röra dig själv i ansiktet med handsken på. Då gör den ingen nytta eftersom coronavirus kan ta sig in i din kropp på detta vis.

Om inte masken är tät så gör den ingen nytta. Den enklare typen som de flesta har fått tag i har inte tillräckligt finmaskiga hål för att hålla coronavirus ute. Det är samma sak som att vira en halsduk runt huvudet.

Var noggrann var du sätter händerna. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Kom bara ihåg att tvätta händerna.