få bort kattkiss lukt utan dåliga ämnen

Katter är renliga djur. Om de mår bra så putsar de hela tiden på sin päls och de har då en angenäm doft som åtskilliga tycker om. Fast att få bort kattkiss lukt är en annan femma.

yokoair

Det är enkelt att ta bort Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. Med Yokoair eller Luktstopparen så kommer du inte att sprida farliga ämnen i rummet.

Använd Yokoair spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Att få bort kattkiss lukt är enklare än vad man tror så länge man använder rätt produkter som Luktstopparen. Du kan exempelvis använda Yokoair. Sprayen tar effektivt bort lukt och du kan andas rent igen.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Använd den där katten är. Sprayen kan användas effektivt i de flesta miljöer. Nu kan du rädda gamla plagg och föremål från tippen genom att använda sprayen.

Men du ska inte kasta saker som luktar kattkiss. Den effektiva sprayen gör att röklukt försvinner lekande lätt. Nu är det enkelt att bli av med lukter i ditt hem.

Sprayen finns att köpa hos allt-fraktfritt och i andra webbutiker.

Träna din katt att inte märka på fel ställe

Nu kan du lösa kattkiss-frågan en gång för alla. För det första så är det en fördel att jobba med att lära katten att kissa på rätt plats. Om du installerar en kattdörr kan katten själv bestämma när den vill gå ut.

Om katten använder en kattlåda, tänk då på att byta sand ofta. Det är också möjligt att använda luktborttagaren direkt över kattlådan för att maskera lukten lite. Med en bra spray så försvinner den skarpa lukten helt och hållet.

Det är förstås så att hankatter kan vara duktiga på att märka upp sina revir. Detta gäller särskilt om de inte är kastrerade. Det kan vara en av anledningarna till att katten markerar. deo mot kraftiga svettningar Även om du inte kan styra katter som hundar kan du faktiskt lära katten att kissa på rätt plats.

Ta bort dålig stank genast. Ju snabbare desto bättre. Du blir av med samtliga otäcka lukter och kan andas normal luft igen.