Etiketter måste se bra ut

Så fort du ska märka någonting så behöver du en etikett. Med etiketter ser du vad en produkt innehåller. Produkten i sig har ingen betydelse.

beställa

Om du har en etikettmaskin kan du själv välja hur dina etiketter ska se ut. Det här är något som kan vara bra att ha hemma såväl som på ett företag. En dator och en programvara är allt som behövs för att komma igång. allt-fraktfritt.se säljer bläckstråleetiektter.

Nu kan du göra professionella etiketter hemma

Du kan lyckas utan att anlita dyra tryckerier. Etiketterna som du gör kan se ut som de som säljs i butik. Du kan lägga till det som behövs.

Företaget gs1.se låter dig köpa egna streckkoder som du kan använda. Genom att ändra sifferkombinationen i streckkoden kan den bli mer hjälpsam för lagerpersonalen.

Högblanka etiketter för fyrfärgsutskrifter och olika etikettpapper för A4 laser, samt etikettdispenserar finns på allt-fraktfritt.
Enkla Brother P-touch direkttermisk skrivare som skriver svart på matt vitt papper på rulle och mängder av etikettformat finns billigast på dustin. Programvaran får du på köpet.
Epson7500G skrivare får man söka på nätet och förhandla om priset. Det finns andra skrivare också men de kan ge dyrare utskrift per etikett.

Gratis etiketter till vin, öl, fest, födelsedagar med mera finns på freelabelmaker. Du kan skriva ut på din färgskrivare.

Om ditt företag har mycket utgående paket som måste märkas så kan det vara värt att investera i en etikettmaskin. Då kan man snabbt komma igång.

Det finns enkla etiketter att köpa

Då man ska etikettera många emballage så är det inte så dumt med etiketter på rulle som är enkla att hantera. Men du får inte glömma en etikettdispenser. Då håller du ordning på saker och ting.

Att trycka etiketter har flera fördelar.
Man kan göra nästan vad som helst.
All viktig information går att få med.
Oförutsedda saker kan ske som gör att du måste ändra etiketterna.
Limmet torkar ut när man köpt många för att få rimligt pris. Då hinner man inte kontakta tryckeriet.
Man kan alltid be sin designer att göra nya etiketter färdiga för utskrift.
Du kan hålla kostnaderna nere.

Det måste se professionellt ut

Hur snygga etiketterna blir beror förstås en hel del på vem som designar den. Ibland händer det ju att den som designar inte har koll på läget. Men det går att köpa etikettmaterial av riktigt hög kvalitet.

Det behöver inte se amatörmässigt ut bara för att man gör det själv. Använd ett bra klister och papper så är mycket vunnet. De ser inte skillnad.

Faktum är att Epson7500G ger bättre utskrifter än tryckeriet. Dessutom kan man skriva ut obegränsat olika etiketter på samma rulle, t.

Hos allt-fraktfritt kan du köpa etiketter av hög kvalitet. vinetiketter De håller till och med för massproduktion.

Du kan spara enorma summor med en Epson7500G. Det är enkelt att lära sig att etikettera rätt. Om du använder rätt teknik så kommer du igång snabbare.

Designa egna motiv

Du behöver inte vara rädd för att anlita proffs för designen av dina etiketter. Det är viktigt att det ser bra ut. Det finns program som man kan använda sig av. Det ger bra resultat.