Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Även biociderna är slut. Allt är mycket dyrare nu på grund av corona. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Företagen kommer inte med i söklistorna. Apotek och större företag går före.

cononavirus

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. Har de något så är det handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Då kan man lättare bli smittad.

Oftast är det slut på alkoholfri handdesinfektion. Premiumprodukterna tog slut snabbt. Under en begränsad tid kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Surfa in på allt-fraktfritt.se och köp hem allt du behöver idag.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion finns till försäljning. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

På desinfektionsfabriken.com kan du bland annat köpa desinfektionsmedel.com. Alla kan beställa där men det är en egentligen en butik för företag.

Vissa desinfektionsmedel kan blandas med vatten. På så sätt kan du hålla priset nere.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Firman Gert Strand AB är upphovsmakare till produkterna. Företaget säljer bland annat tomflaskor och desinfektionsmedel. Man har också doseringspumpar i sortimentet.

Produktutbudet anpassas efter efterfrågan. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 32 ml, 105 ml, 1 liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Företaget har slutat att göra pumpar och säljer rengöringsmedel istället.

Det har skyndat på produktionen och leveransen.

Tomflaskorna kan ta slut om flera beställer samtidigt. Använd tomflaskor som finns i hemmet och fyll på med desinfektionskoncentrat. Köper du dunkar så kan du spara upp till 70 procent.

Utvecklingstakten står aldrig still. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. klorhexidin Hinken kan användas som rengöringstunna för skyddsglasögon och visir också.

Man har tagit fram en ny spray. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Desinfektionsfabriken.com har alt som behövs för ditt företag.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.Flera hittar till vår butik nu säger Gert Strand.

Från sökmotorerna kommer ingenting, enda sättet att hitta dem där är att söka på ordet Smittstopp.